Tuning

Voor uw complete motor tuning hebben wij ons gespecialiseerd in Yamaha en Bmw
Hieronder vallen de modellen Yamaha R6 en R1  en van Bmw de S1000RR.

Sinds kort hebben wij ook de Yamaha cross YZ 450F en de YZ 250F in ons tuning programma.
Dit wil niet zeggen dat wij uw niet kunnen helpen bij tuning van een ander merk motor.

Het tunen van een motor is simpel gezegd het optimaliseren van uw motor. Dit bieden wij in verschillende vormen aan. Geheel naar wens en aangepast op het kampioenschap waar u in rijdt.

Ahnendorp Tuning beschikt over moderne apparatuur zodat de tuning van uw motor op een snelle en verandwoordelijke wijze uitgevoerd kan worden. Elke motor die bij ons getuned wordt, komt op onze Superflow motor test bank te lopen, zodat u er zeker van bent dat uw motor optimaal het circuit op kan. Na het tunen en de aflevering, is het mogelijk om een vervolg afspraak te maken om uw motor te testen op onze testbank voor een perfecte mapping voor uw motor.

Onze professionele werkplaats. Iedere motor heeft tijden een revisie of reparatie zijn eigen wagen. Met onze balanceermachine balanceren wij krukassen, vliegwielen en andere draaiende delen van de motor. De Newen zetelvrees machine voor iedere gewenste aanpassing aan de zetels. Ahnendorp Tuning beschikt over 2 test banken, 1 voor complete motoren en 1 voor alleen motor blokken.